Privacybeleid

Naaimachinehandel Mariën-Hendrickx bvba bewaart verschillende persoonsgegevens van zijn klanten en prospecten. Wij informeren u hieronder waarom wij deze gegevens verwerken en bijhouden.

Identiteit
U kan Naaimachinehandel Mariën-Hendrickx bvba bereiken op Steenweg op Oosthoven 134 te 2300 Turnhout, via 014 42 31 49 of via info@naaimachinehandel.be.

Doeleinden en rechtsgrond voor de verwerking van de persoonsgegevens
De persoonsgegevens van de onze klanten en prospecten worden gebruikt in het kader van de klantenadministratie, de facturatie en het afhandelen van uw bestellingen. 

Door een account aan te maken op de webshop (www.naaiwinkel.be) van Naaimachinehandel Mariën-Hendrickx bvba kunt u het bestel- en betalingsproces sneller doorlopen, meedere verzendadressen opslaan, bestellingen bekijken enz …. Uw wachtwoord wordt versleuteld opgeslagen zodat dit niet uitgelezen kan worden. Indien u dit niet wenst, kan u steeds afrekenen als gast en wordt er geen account aangemaakt. Uw gegevens worden wel in onze databank opgeslagen voor het afhandelen van uw bestelling.

U kan zich op onze website en -shop inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van nieuwigheden, promoties, … U kan zich steeds eenvoudig uitschrijven.

Duur van de opslag
De gegevens worden vernietigd zodra de wettelijke bewaartermijn voorbij is.

Vertrouwelijkheid
Naaimachinehandel Mariën-Hendrickx bvba verbindt er zich toe geen informatie die haar medegedeeld werd door de bezoeker of door haar klanten, aan derden door te geven of te openbaren. Deze informatie wordt op een strikt confidentiële manier behandeld en zal louter voor doeleinden van intern beheer aangewend worden.

De website is gehost op de beveiligde servers van Combell en wij maken gebruik van een SSL-certificaat om alle gegevens tussen de server en uw computer te versleutelen.

Overmaken aan derden
Uw e-mailadres en naam wordt, indien u ingeschreven bent op onze nieuwsbrief, ook bijgehouden in Flexmail. 

Data- en verwerkingsregister
In ons data- en verwerkingsregister staat gedetailleerd over hoe wij uw persoonsgegevens bewaren en verwerken. 

Recht op inzage, rectificatie of wissen van persoonsgegevens
Onze klanten en prospecten hebben het recht om de opgeslagen gegevens in te kijken, aan te passen of te laten wissen. Dit kan door ons te contacteren per e-mail via info@naaimachinehandel.be.

Cookies op de website
Wij gebruiken cookies om, indien u ingelogd bent, de goede werking van de website te garanderen. Daarnaast is er ook een Google Analytics-cookie waarmee wij bijhouden hoeveel bezoekers op onze website komen. Deze gegevens worden geanonimiseerd en zijn op geen enkele manier terug te traceren naar een persoon. De bezoekersstatistieken worden bijgehouden in overeenstemming met het privacy-beleid van Google.

Klachten
U heeft steeds het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens  op commission@privacycommission.be of per post:
Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer: Drukpersstraat 35, 1000 Brussel.